Mer' end rengøring & service

Opkøb & Rydning af dødsboer

​Rydningen planlægges og tilrettelægges af os, i tæt samarbejde med dig. Eventuelle effekter der skal blive på ejendommen respekteres og passes godt på. Har vi indgået aftale om total rydning tager vi alt med, og det vi ikke selv kan bruge sørger vi for bliver afleveret til velgørende organisationer så andre kan få glæde af effekterne.

Personlige papirer, private fotos med mere afskaffes på forsvarlig vis. Vi er professionelle, har stor erfaring og ved hvad vi laver. Det er din garanti for en god afslutning på dødsboet.

Vi køber og rydder dødsboer og restboer på hele Sjælland

kører vi gerne ud og ser på dit bo, giver dig en uforpligtende vurdering og et uforpligtende tilbud.

Lad os hjælpe jer med dødsboet

Det er altid en meget vanskelig situation at stå i, når man pludselig-, og ofte totalt uforberedt, står med håndteringen af et dødsbo. Som efterladt, er man i forvejen i stor sorg, og byrden med at skulle håndtere et dødsbo som efterladt, er uoverskuelig. Det er det vi kommer ind. Som din nære allierede, og professionelle garant og hjælper. Vi køber dødsboet, og vi rydder op, helt og aldeles, håndterer alle store- og små detaljer. Du skal blot overlade det til os.

At vurdere boets samlede værdi, er ikke nemt, men det er det vi har erfaring i, og vi giver dig et totalt overblik, og værdisætter boet, ting for ting. Du kan- og skal, føle dig tryg hos os, og det er vores mange år i branchen en garanti for.

Sådan er fremgansmåden

Ganske kort, så er fremgangsmåde som beskrevet her. Du kontakter os, enten pr. telefon eller mail (vi svarer altid indenfor 4 timer på hverdage. Hernæst aftaler vi at vi kommer ud til dig, på adressen, og vurderer dødsboet. Du får et uforpligtende tilbud inden vi har forladt dig, udskrevet. 

Når du er klar til at underskrive aftalen imellem os, bliver der lagt en plan, således at du ved, hvad du kan regne med. Hvornår starter rydningen, er der ting jeg skal forholde mig, hvornår afregnes der, Der er ikke nogen begrænsning i størrelse af dødsboet, og vi kommer alle vegne, fra kolonihave til lejlighed, fra palævilla til plejehjem. Kort sagt, vi kommer til den ønskede adresse.

Hvad hvis det haster?

Vi ved godt, at det ofte haster med at få taget hånd om dødsboet. Lad os om det praktiske, om detaljerne, om at få solgt det, få ryddet dødsboet. Vi gør det oftest indenfor ganske få dage, og skulle der være behov for at sætte en lidt ekstra indsats ind, for at rydde dødsboet ekstraordinært hurtigt, så klarer vi også det. Det vigtigste er, at du er tilfreds og tryg ved håndteringen. Igen, det er en uvant situation for de fleste. Det ved vi godt. Vores medarbejdere har mange år i branchen, og forstår at håndtere det, i respekt for de afdøde og de efterladte. Ingen skal nogensinde opleve at respekten ikke er der. Vores medarbejdere håndterer rydningen af dødsboer som var det dem selv, der var udsat for det. Med andre ord, de håndterer det med allerstørste respekt.

Hvad hvis der ingen værdi er i dødsboet?

Skulle det være således, at der ikke er nogen reel værdi i dødsboet, så tilbyder vi også rydning og rengøring for en symbolsk pris. Vi er hurtige, effektive og billige. Hvorfor påtage sig den opgave selv, og udsætte sig for det følelsesmæssige stres det er, at skulle rydde en kær afdøds effekter, når man kan få en professionel til det…

Det eneste du som sagt skal foretage dig, er at ringe til os. Nummeret står forneden. Eller skrive en mail. Så kommer vi ud til adressen på det aftalte tidspunkt.​

INFO​

CC Service v/Claus Christensen

CVR: 27009220

ADRESSE

Spættevej 7

4760 Vordingborg