Rydning af dødsbo

Rydning og køb af dødsboer

Rydning af dødsbo – Professionel rydning af dødsboer for advokater (bobestyrer), ejendomsmæglere (i forbindelse med salg af huse), boligselskaber samt for kommune. Vi rydder og tømmer dødsboer, kældre, garager og kviste m.v.

CC Service er en professionel virksomhed, der har beskæftiget sig med rydning og opkøb af dødsboer i mere en 30 år. Vi rydder, køber, tømmer og afhenter dødsboer i København, på Sydsjælland, Lolland Falster, i Næstved, Haslev, Vordingborg, Køge samt på resten Sjælland.

Vi er fuldt ud bevidste om, at alle vore kunder ønsker en professionel samarbejdspartner i forbindelse med køb og totalrydning af dødsboer, hvilket CC Service lever op til. Vi er som sagt professionelle og har stor erfaring inden for vores fag, og rydder dødsboer med største respekt.

 

Tilrettelæggelse og planlægning

Rydning af dødsbo planlægges og tilrettelægges i tæt samråd med vore kunder, så der er helt styr på hele processen fra start til slut.

Hvis der er effekter, der skal forblive på ejendommen, respekteres disse og vi passer vi godt på dem. Er der indgået en aftale om totalrydning, tager vi selvfølgelig alt med os. De effekter vi evt. ikke selv kan bruge, som er ødelagte, eller ingen værdi har, bliver kørt på genbrugen og destrueret efter diverse miljørigtige krav. Ting som private fotos, personlige papirer m.v., bliver afskaffet på forsvarlig vis.

 

Pris på rydning og opkøb af dødsboer

Som udgangspunkt skal effekterne i et dødsbo have en værdi, der kan dække selve rydningsarbejdet. Et dødsbo kan have større eller mindre værdi, eller slet ingen.

Derfor tilbyder vi altid en uforpligtende besigtigelse samt vurdering af dødsboet. Først herefter kan vi komme med et kvalificeret bud på opgaven. Vi rydder dog altid gratis, hvis boets værdi dækker vores arbejdsomkost­ning­er med rydningen.

 

Rydning af dødsbo for private

Vi tilbyder ligeledes rydning, tømning, afhentning samt rengøring af dødsboer for private. Vi kører i København, på Sydsjælland, Lolland Falster, i Næstved, Haslev, Vordingborg, Køge samt på resten Sjælland.

 

Rydning af dødsbo

 

Kontakt os for rydning af dødsboer, tømning af dødsboer, opkøb af dødsboer samt afhentning af dødsboer.

Vi har et højt serviceniveau, overholder aftaler og priser. Derud over svarer vi hurtigt ved enhver henvendelse, er stabile samt omhyggelige.

Kontakt trygt CC Service på telefon 51 52 55 03 eller udfyld vores kontaktformular, og lad os høre om opgavens art samt omfang.